Royal Siam

THAI ÚJÉVI NYEREMÉNYJÁTÉK

Csatlakozzon nyereményjátékunkhoz, aminek keretén belül megnyerheti
az 5 db Tradícionális Thai Masszázs valamelyikét!

NyerjEN egy ingyen masszázst!

A játék során 5 Szerencsés nyertest sorsolunk ki

nap
óra
perc
másodperc

Jelentkezési határidő: 2024.04.12. 23:59

Eredményhirdetés: 2024.04.13. 20:00

Nyeremények: 5 db 60 perces Tradícionális Thai Masszázs

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A royalsiam.hu által indított nyereményjáték („Játék”) a royalsiam.hu Facebook/Web oldalán érhető el. A Játék alapja, hogy a játékosok megadott híreket vagy hozzászólásokat kedveljenek, megosszanak vagy hozzászóljanak egy hírhez vagy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon. A játék nyereményeit az idővonalon egy posztban hozzászólásban a Royal Siam Facebook oldal teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a royalsiam.hu határozza meg, a sorsolásra a royasiam.hu által kijelölt helyen kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A játék meghirdetője és szervezője: royalsiam.hu
A royalsiam.hu elérhetősége: info@royalsiam.hu

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a royalsiam.hu által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a royalsiam.hu dolgozói és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Facebook hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a royalsiam.hu az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a royalsiam.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A royalsiam.hu az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött email értesítésre két munkanapon belül nem reagál, úgy a royalsiam.hu megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem játszhatnak,
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a royalsiam.hu nem kér,
– a játék nyertesét (nyerteseit) a Facebooktól függetlenül értesítjük (telefon, email, stb.),
– a nyertes adatait a royalsiam.hu nem teszi közzé a Facebook idővonalán.
– a játék a Facebook idővonalon kerül megrendezésre, de a Facebooknak vagy más Facebookhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a royalsiam.hu Facebook privát üzenetben, illetve a nyertesek postafiókjába küldött levélben tájékoztatja. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a royalsiam.hu költségén kerül postázásra.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény készpénzre nem váltható át. A royalsiam.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.

Regisztráljon a NYereményjátékra!

A nyereményjátékra az alábbi űrlapon tud regisztrálni